E  
T  06-51452429

 

 

Dorthe Jakobsen

 

Mijn naam is Dorthe Jakobsen, en ik ben geboren in Kopenhagen in 1962.Dorthe Jakobsen

Mijn achtergrond is divers. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs als bewegingsdocente voor volwassenen en kinderen (euritmie), heb gewerkt als uitvoerend kunstenaar, in daklozenopvang en in de gehandicaptenzorg.

Het verlangen om mensen individueel te begeleiden groeide, en zo ontstond Praktijk LevensZin.

Als academisch counsellor en coach, en door mijn opleiding bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), leerde ik mensen individueel te begeleiden door middel van gesprek en diverse ervaringsgerichte werkvormen.

Een opleiding geweldloze communicatie hielp me om bewuster te worden van wanneer en waarom er miscommunicatie plaatsvindt en hoe dit te verhelpen.

Begin 2007 ontdekte ik EFT (Emotional Freedom Techniques). Ik merkte dat ik met deze verassende techniek vele malen betere resultaten bereikte voor mijn klanten. Reden genoeg om me hierin te scholen. Sindsdien volg ik cursussen en masterclasses in binnen- en buitenland, en zie ik dit als mijn belangrijkste specialisatie.
Ik ben gecertificeerd Matrix Reimprinting practitioner (specifieke EFT-trauma techniek) en NOVET (Nederlandse Orde Voor Energetische Therapeuten ) gecertificeerd EFT-behandelaar.

Toch is mijn grootste leerschool mijn eigen leven geweest. Een bonte stoet van vreugdevolle, verdrietige en gekmakende ervaringen hebben me gevormd tot wie ik ben. 

 

Met mijn werk tracht ik bij te dragen aan zingeving en vreugde in het dagelijkse leven. Ik zie graag mensen stralen in wat ze doen, maar vooral door wat ze zijn.

 

 

Praktijk LevensZin staat voor

  - Oprechte belangstelling.
  - Korte lijnen.
  - Transparantie.
  - Betaalbare coaching, counselling en loopbaanbegeleiding.

 

 

Ik ontmoet je als gelijkwaardige gesprekspartner.

Vertrouwen en respect vormen de basis van de begeleiding.