Week van de loopbaan, - focus op stress

 

Door de jaren heen heb ik heel veel eft-sessies gegeven aan klanten met werkgerelateerde stressklachten.

 

Denk bijvoorbeeld aan angst voor functioneringsgesprekken of sollicitatiegesprekken, stress door tijdsdruk, spanning bij presentaties geven, conflicten met collega’s, vastlopen in een project of studie.  

 

Hoewel deze zaken het leven behoorlijk negatief kunnen beïnvloeden, zijn het vanuit een eft-oogpunt doorgaans makkelijke klachten om mee te werken.

Wanneer er scherp gesteld is op de opspelende negatieve emoties en gewaarwordingen in het lichaam, en deze een voor een opgelost zijn, kan dat al na één sessie veel opluchting geven. Zowel voor mijn klanten als voor mezelf is dat natuurlijk fijn om mee te maken!

 

19 tot 25 september is het de “week van de loopbaan”.
In deze week openen Noloc-erkende loopbaanprofessionals hun deuren voor belangstellenden met een loopbaanvraag.

Zelf bied ik  deze week kosteloze mini- EFT- sessies aan, voor mensen die nog geen ervaring hebben met EFT en die hun werkstress willen verminderen. Dit omdat EFT een uitermate effectieve methode is voor stressvermindering, en ik daar graag meer bekendheid aan wil geven.


In een gewone kennismakingsgesprek verkennen we pratend je vraag en geef  ik uitleg over mijn werkwijze.

In deze mini-sessie (35 minuten) wil ik direct aan het werk gaan met eft. Als je verteld hebt waar je last van hebt (stress-gevoelens, vermoeidheid, irritatie naar collega ect. ) gaan we  kijken of we binnen deze tijd al verbetering voor jou kunnen realiseren!

Ben je benieuwd geraakt? 

 

Aanmelden kan nu al op 06-51452429